Monday, July 18, 2011

improvement in my life

suke :)


x sangka dan x expect pun akan jadi among the best..sebab i thought akan ramai je orang boleh buat better dari i..because seriously i la paling lembik dan lemah dalam team rowing ni..hmm maybe dari segi tarik ergometer i lemah dan x kan boleh beat record,tapi kalau jog i boleh menten kot..sebab masa i jog 6 rounds ni i x stop langsung,walaupun ada je orang tepi2 padang tu duk kacau..menyampah betul..gatal sangat!!!(emo)

tomorrow ada test 2 untuk circuit 2..wuaaaa im so scared because my test 1 result for this subject was just so so..not because i can't do it,but because of the time constrain..geram (T__T)

and then lusa i akan bertolak ke terangganu untuk program PINTAR..briefly pasal program ni,it's an educational program for sekolah anak angkat TNB..so PRS diberi kepercayaan untuk buat program ni kat budak2 tu..every year ada pintar ni,and sekolah pun lain2..this time,buat dekat Bukit Keluang Beach Resort,Besut..tapi students dia dari sekolah kat kelantan,ada 2 buah sekolah yang participate..this will be my 1st time experience untuk jadi fasilitator program yang macam ni..Inya-Allah i akan enjoy and gain knowledge as much as i could..









p/s : i feel good with this kind of life

1 comment:

  1. weih!!malu la aku nanti hang kuruih aku gemok..

    ReplyDelete